Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Daniel Bambas, známý z televizních seriálů, se v poslední době věnuje převážně divadelní a muzikálové činnosti. Aktuálně ho můžete vidět excelovat v roli Karla IV. v open air muzikálu Noc na Karlštejně nebo v Divadle na Vinohradech a v Mladé Boleslavi.

Talentovaného herce jsme potkali na pražské Náplavce v Cargo Gallery, kde si charizmatický Daniel nechal upravit své vousy. „Do barber shopu chodím rád, ale někdy se kvůli divadelní roli holím doma sám. Práce s břitvou je fascinující, když to ten člověk skutečně ovládá,“ pochvaloval si úpravu svého porostu herec.

Úpravu vousů už prý skutečně potřeboval, na dovolené nechal přírodě volné ruce, a tak se vrátil tak trochu jako Rumcajs. „Vrátil jsem se z dovolené v Turecku, kde jsem byl s kamarádkou v nádherném luxusním resortu. Preferuji sice jiný typ dovolené, ale tentokrát jsme se nechali hýčkat komfortem all inclusive v hotelu, který byl jako palác, a musím říct, že to bylo krásný a užili jsme si to,“ prozradil nám herec.

„Teď na konci léta se ještě chystám do Kodaně. Moc rád se tam vracím. Plánuji také nějakou delší cestu do Skotska, které, mám takové tušení, si zamiluji v první vteřině. Chci tam ale jet na delší čas, abych měl možnost ho procestovat,“ dodal Daniel.

Reklama

Další články

Načítám