Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová už má prázdniny za sebou. Měla je polopracovní, byla učit děti herectví nejdřív v kempu v Chorvatsku a pak v Praze. Když jsme se potkali, bylo v severních Čechách skoro takové vedro jako u moře, tak si oblékla takový dost plážový outfit. A díky průhlednému triku jsme ji snad poprvé viděli v podprsence.

Kromě herecké práce se učí na státnice, které ji teprve čekají. "A v listopadu bych se měla objevit v projektu České televize, o kterém mohu prozradit jen to, že je ze současnosti, trochu temný a bude se natáčet od listopadu do února v Brně. Ale abych se nenudila, tak budu mezitím jezdit do Prahy," smála se herečka, kterou známe z posledních Básníků nebo z filmu Miluju tě modře.

Právě v Básnících jsme mohli Denisu vidět nahoře bez a tradici si držela i na společenských akcích, kde nikdy nemívala pod šaty podprsenku. Tentokrát udělala výjimku a na vinici v Třebívlicích ukázala, že aspoň jednu v šatníku má. Ostatně i sladěné kalhotky.

"Nebyl zadaný dress code a říkali mi, že si mám vzít to, co je mi pohodlné. Protože jsem pořád někde cestovala, tak jsem nestíhala prát, takže jsem si vzala to, v čem je mi dobře, a zároveň je to vyprané. Navíc vždycky píšete, že nemám podprsenku, tak jsem si řekla, že si ji vezmu tak, aby ji všichni viděli," svěřila Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám