Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by těch neštěstí letos nezažila už dost! Heidi Janků (61) v sobotu přišla o svého osudového muže Ivo Pavlíka (†84). Toho necelých pět měsíců po smrti první ženy Věry Špinarové, jejíž odchod velmi těžce prožívala i Heidi, zradilo srdce. Janků nyní poprvé s pláčem promluvila o jeho skonu!

„Zemřel v nemocnici, kde byl dva dny. Dostal infarkt. Bylo to vážné, byl kardiak, měl nemocné srdíčko,“ prozradila uplakaná Heidi Janků Blesku.

Ta ho opakovaně označovala za nejlepšího chlapa svého života.

Poznali se v roce 1982, tehdy byl Pavlík známým lovcem talentů a nabídl jí spolupráci. Vymínil si však, že jejich vztah bude mít jen pracovní rovinu.

Ivo byl o třicet let starší a Heidi otevřeně přiznávala, že u ní okouzlení zralými muži souvisí s nevyřešeným vztahem s otcem z dětství. Když jí bylo jedenáct, zemřela jí maminka na rakovinu a tatínek se místo péče o děti věnoval alkoholu, což Heidi navždy poznamenalo.

Ženou hudebníka se zpěvačka stala deset let po seznámení a jak to jen šlo, neudělali bez sebe krok.

Ivo Pavlík svou manželku doprovázel na vystoupení i akce ještě týden před svou smrtí. Všichni jim pokaždé záviděli, jak láskyplný vztah mají i přes značný věkový rozdíl.

Reklama

Další články

Načítám