Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) už na sobě pozoruje známky stárnutí. Maminka dvou dcer si našla první šedivý vlas. "Ale nevytrhla jsem si ho. Znám přísloví, že za jeden vytržený šedý vlas naroste deset nových," řekla Super.cz Iva.

Ani barvit se kvůli tomu zatím nezačne. "Obarvili mi vlasy na soutěž Miss ČR, pak mi to roky odrůstalo. Ale teď mám svoji přirozenou barvu a chci u ní zůstat, jak dlouho to půjde. Přece jen ve své profesi musím vypadat tak, aby se mě lidé nelekli," smála se.

Zase tolik ale péči o sebe nedá. "Ono se to ani s dcerami nedá stihnout. Normálně se ani nelíčím, a když vím, že budou na akci, kam jdu vizážistky, nechám se namalovat až od nich. Když to nejde, líčení mi zabere maximálně dvacet minut a nepoužívám skoro žádné drahé značky, ale klasické české šminky," přiznala na akci, kde se uváděly na trh nové bary na vlasy. "Sem jsem se také nemusela líčit, jedu rovnou z natáčení Cest domů," upřesnila kráska, která jako herečka sklízí u diváků velký úspěch.

Iva má teď plnou hlavu první třídy starší dcery a své vlastní školy, kterou letos končí. "Začínám s diplomovou prací na téma moderátor - herec. Chci oslovit kolegy, abych je mohla uvádět jako praktické příklady," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám