Hlavní obsah
Článek

Nerovné pokrytí žulovými kostkami na nádvoří Sovových mlýnů naznačuje, že se zde nebude pohybovat úplně nejsnadněji, i tak ale většina dam na zahájení velkolepé výstavy Manolo Blahnika The Art of Shoes přicupitala ve vysokých podpatcích. Snad z úcty k nejslavnějšímu návrháři bot světa se ženy kupodivu pohybovaly velmi ladně.

Jednou ze skupiny podpatky vyzbrojených žen byla i Bára Štěpánová, která si pro tuto příležitost obula boty právě z dílny věhlasného ševce. „Dnes mám na sobě Manolky. Kdybych je neměla, tak bych sem nešla,” pochlubila se představitelka zdravotní sestřičky Babety ze seriálu Ordinace v růžové zahradě střevíci, které si pořídila v New Yorku. „Kamarádka, která tyto boty sbírá, mi během naší návštěvy Ameriky doporučila, ať si je pořídím. Tak jsem si je koupila taky,” říká herečka, která si na boty potrpí.

Během návštěvy výstavy se Štěpánová setkala s panem Blahnikem, se kterým se nejen vyfotila, ale designér jí dokonce botu sám podepsal. Hodnota obuvi, jejíž pořizovací cena se pohybuje okolo tisíce dolarů, tak rázem stoupla o několik řádů výše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám