Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jillian Michaels (43) patří mezi nejznámější americké cvičitelky, fitness expertky a wellness koučky, jak sama sebe tituluje na svých stránkách. Na kontě má několik knih s tematikou zdravého životního stylu, cvičení, ale i stravy, i videí s programy na hubnutí, posilování a formování postavy. Cvičí podle nich nejen ženy v Americe, ale po celém světě včetně Česka.

Populární je například 30denní program skládající se ze tří fází (každá z nich se cvičí deset dnů) a zahrnující kardio cviky i posilování a protahování (inspiraci k jednotlivým cvikům lze najít i v kickboxu, pilates, józe). Jiné programy jsou třeba 60denní, ale i 90denní. Jako konzultantka se podílela na pořadech The Biggest Loser, Losing It With Jillian nebo The Doctors.

Co se osobního života týče, s partnerkou Heidi Rhoades vychovává dvě děti, dcerku, kterou si adoptovala z Haiti v roce 2012 v jejích dvou letech, a syna, jehož ve stejné době porodila Rhoades.

Dcera Lukensia s ní byla viděna i na dovolené v Itálii, odkud si Michaels podle zvoleného oděvu do moře nepřiveze opálení, a bohužel ani příjemné vzpomínky na výlet na jachtě po ostrovech. Loď, jež měla být luxusní, byla špinavá, rozbitá, bez klimatizace, bez teplé vody, bez wifi. Pracovníci prý navíc třetí den požadovali k údajně zaplaceným 60 tisícům dolarů (přes 1,3 miliónu korun českých) další peníze, aby mohli pokračovat v cestě. Ta měla trvat 12 dní, cvičitelka a její přátelé loď nakonec opustili pátý den.

Reklama

Další články

Načítám