Hlavní obsah
Článek

Během uplynulých dní potkáváme Annu Slováčkovou (28) všude, kde se něco šustne. Na tiskové konferenci Novy se představila jako nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě, bude hrát v muzikálu Krysař Daniela Landy a také hlavní ženskou roli v muzikálu Iago Janka Ledeckého (61). Na scéně ji uškrtí Othello jako Desdemonu. Jen aby ji už nechtěli uškrtit i diváci, když se na ně díky účinkování v Tváři, po níž dostala spoustu pracovních nabídek, hrne ze všech stran.

Právě na zkoušení prvních kostýmů pro Desdemonu jsme se s Aničkou potkali v butiku návrhářky Beaty Rajské. "Zatím se mi zdají krásné, vzdušné, materiály jsou moc příjemné. Konečně si připadám jako ženská," míní Anička, která zatím hrála hlavně v pohádkových muzikálech. "Konečně taky budu za někoho, kdo špatně skončí. Protože v pohádkách je vždycky happy end," dodala.

Obavy z toho, že by jí mohli mít lidé taky dost, stejně jako ona šťastných konců na jevišti, neřeší. "Už jsem to tedy řešila minulý týden na nějaké konverzaci na internetu. Ty lidi, kdyby jejich kamarád nebo kolega dostal spoustu zajímavé práce, tak by mu asi neřekli, že už je všude, a ať přestane pracovat. Každá příležitost, která ke mně přijde, je něčím, co mne může posunout dál, naučí mě spoustu věcí a ve své pozici ji odmítnout nemůžu. Tak ať už se to líbí, nebo ne, budu všude," řekla nám Anička.

Anebo by ji ti, kdo ji nemají rádi, mohli aspoň sledovat, když bude na jevišti jako Desdemona uškrcená. Ovšem na další představení opět vstane z mrtvých. "Zkoušky teprve začínají, takže jsem zatím uškrcená nebyla. Jsem na to zvědavá, tady té části se hodně bojím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám