Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná (35) je známá z několika českých seriálů. Hrála v Dobré čtvrti, Velmi křehkých vztazích i v Ordinaci v růžové zahradě.

Divákům se ovšem představuje i na divadelních prknech. A jednu poměrně žhavou roli má i na Letní scéně Harfa, kde se v rámci inscenace hry Příběh jednoho hradu objevuje v trojroli ženy na inzerát. A to je zejména pro mužské oko moc pěkné pokoukáníčko.

Anička se totiž divákům ukáže v sexy podvazcích. S bičíkem v ruce pak krotí herce Ernesta Čekana. Kvůli osmdesáté repríze této hry si režisér Ivan Vyskočil posunul nástup do lázní. „Tohle představení hrajeme už třetím rokem a moc mě těší, že se líbí. Dal jsem do něj kus života. Jde sice o historickou taškařici, ovšem s prvky známými dobře i v současnosti, prozradil Vyskočil,“ který už je ve formě.

„Teď už je mi líp, ale není to tak dávno, kdy jsem skučel bolestí. Mohla za to noha a musel jsem jít na endoprotézu. Před týdnem jsem odložil berle, teď se posouvám s holí a za pár dnů zamířím na skoro měsíční rehabilitaci. Pak se děj vůle boží. Ani druhá noha totiž není v pohodě a uvidí se, zda nebude následovat tu první,“ s úsměvem uvedl Ivan.

Ovšem ani onu hůl momentálně při chůzi nepotřebuje a své ovečky na jevišti režíruje s bravurou sobě vlastní. Kromě Anny Kulované hrají ve zmíněné divadelní hře například i Veronika Arichteva a Jan Antonín Duchoslav.

Reklama

Další články

Načítám