Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec a moderátor The Late Late Show a její odnože Carpool Karaoke James Corden (38) se těší na dalšího potomka, v pořadí již třetího. Těhotenství jeho manželka Julia Carey (38) potvrdila minulý měsíc.

Manželé se objevili na představení další série Carpool Karaoke, v němž si moderátor zve slavné zpěváky do auta a spolu si pak během jízdy (většinou po Los Angeles, ale třeba se zpěvačkou Adele jezdil po Londýně, s Madonnou zase po New Yorku) popovídají, a hlavně zazpívají některé z populárních songů z repertoáru těch konkrétních umělců. Měl tam Mariah Carey, Lady Gagu, Gwen Stefani, Chrise Martina z Coldplay, Bruna Marse, kapelu Red Hot Chili Peppers, Justina Biebera, Siu, ale i třeba Michelle Obamu. S ní si v autě zazpíval song od Stevieho Wondera nebo Beyoncé.

A i když možná někdo nechápe, co je vtipného na tom, když si třeba Ed Sheeran sedne vedle Cordena a dají si Shape of You - přesně to mimochodem Sheeran v autě řekl -, lidi to baví. Tak, že zveřejněná videa se stávají virálními a mají desítky miliónů zhlédnutí. Že by tak moderátor nezvládal zabezpečit rozrůstající se rodinu, se jeho žena, kterou si vzal v roce 2012 a má s ní již šestiletého syna Maxe a dvouletou dceru Carey, bát nemusí. Ta ho za to v kariéře plně podporuje, což Corden zmínil v několika děkovných řečech, např. při přebírání hereckých cen BAFTA či Tony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám