Hlavní obsah
Článek

Moderátor zpráv na Primě Tomáš Hauptvogel vyrazil se svou manželkou Monikou do Asie. Ta si z exotické dovolené přivezla lehké zranění a musí na zákrok.

"Během výletu do džungle se Monice sklouzla ruka tak nešťastně, že si úplně otočila nehet na prsteníčku. Je jen opravdu velikým štěstím, že se jí pod nehet nedostalo nějaké svinstvo a odhalené lůžko nezačalo mokvat. Nehet ale půjde komplet dolů a Monika doufá, že jí doroste,“ prozradil Tomáš.

Jinak si ale dovolenou náramně užili, o větší cestě po Asii snili dlouho. Vyrazili v období dešťů, mimo turistickou sezónu. Začali v Bangkoku, odkud se přesunuli do Laosu. Půjčeným autem vyrazili do hor na severu. A byl to prý pořádný adrenalin.

"Na horské cestě byl asfalt a rozbahněná hlína tak půl na půl. Párkrát jsem si říkal, že jestli tady sklouzneme ze silnice nebo zapadneme, budeme se pomoci dovolávat jen hodně těžko. Žádný signál, žádný provoz,“ řekl moderátor, který byl s manželkou pro místní opravdovou atrakcí.

"Sem autobusy s turisty nejezdí, a tak jsme byli pro všechny, dvoumetrový bílý vousáč a modrooká zrzka, obrovskou atrakcí. Všude, kde jsme zastavili, postávaly děti v bezpečné vzdálenosti a ostych prolomilo až pár bonbonů,“ dodal Hauptvogel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám