Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Rooney Mara asi nemusíme nikomu moc představovat. Jeho nositelku proslavila role hackerky Lisbeth Salander ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy, načež se hrnuly nabídky na další skvělé filmy jako Ona nebo Lion. Ačkoli nepocházejí z herecké rodiny, stejnému povolání se věnuje také její o dva roky starší sestra Kate Mara (34). Byla to ona, která Rooney nemalou měrou inspirovala k tomu, aby se stala herečkou.

Filmoví diváci mohou Kate znát z následujících snímků: Kaliforňanky, Odstřelovač, 127 hodin, také z Iron Mana 2, Marťana nebo Fantastické čtyřky, ale i ze seriálů American Horror Story nebo Domek z karet. Zkrátka to není žádná herecká stafáž.

Zmíněný film Fantastická čtyřka nebyl sice její nejlepší, ale přelomový pro oblast osobního života. Právě v něm se v roce 2014 zamilovala do kolegy Jamieho Bella, kterého si letos v červenci také vzala za muže. Pro Maru jde o první sňatek, Bell byl v minulosti ženatý s herečkou Evan Rachel Wood, s níž má čtyřletého syna.

Reklama

Další články

Načítám