Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z nejslavnějších hollywoodských hereček všech dob. Zároveň získala prestiž i jako vynikající zpěvačka s velmi silným hlasem, který dokázala vyšroubovat do neuvěřitelných výšek. Má sice veliký ikonický nos, kvůli němuž si ji každý zapamatoval, jenže díky zasněnému pohledu blankytně modrých očí na něj každý muž rázem zapomněl. Z něčeho, co by jiné ženy činilo tolik nešťastnými, tak vytvořila devízu nebývalé hodnoty, podle níž ji poznal celý svět.

Nyní odjela Barbra Streisand (75) na letní dovolenou do Itálie. V přístavním rybářském městečku Portofino nemusíte romantiku dlouho hledat. Jeho malebné křivolaké uličky plné taveren jsou pro partnerské něžnosti jako dělané. Ani Barbra s manželem, také slavným hercem Jamesem Brolinem (75), kterého si vzala v roce 1998, jeho kouzlu neodolala.

V neděli je místní zahlédli, jak se krátce po setmění uvolněně prochází ruku v ruce městem a vychutnávají si sami sebe v tichém rozhovoru. Byli k sobě velmi pozorní a prý se na sebe stále usmívali. Později se k nim připojilo několik jejich přátel, s nimiž zašli do místní restaurace. Každý, kdo si jich všiml, nemohl ani na vteřinu pochybovat o tom, že těmhle dvěma za ty roky jejich láska nijak nezrezavěla.

Ačkoliv spolu tyhle dvě hrdličky nemají děti, štěstí jim to neubírá. James má dva potomky z prvních dvou manželství, jeho syn James si také vybudoval kariéru jako herec. I Barbra už byla jednou vdaná. S hercem Elliottem Gouldem žila od roku 1963 do roku 1971 a mají spolu syna Jasona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám