Hlavní obsah
Článek

Za rok oslaví šedesátiny, ale pořád má figuru jako holčička. Herečku Ljubu Krbovou jsme potkali na akci TV Nova, kde hraje v nekonečném seriálu Ulice. Ujistila nás, že sice nemůže prozradit, co se v nových dílech seriálu stane, ale svěřila, že její postavě se blýská na lepší časy.

Protože za pár dní opět začne natáčet, bylo jasné, že má po dovolené. A na ty Ljubiny jsme vždy velmi zvědaví, miluje totiž exotické kraje. Tentokrát nám vyprávěla o tom, jak s dcerou procestovala Kambodžu a Myanmar (Barmu).

"Kambodža už je hodně turistická, ale je to nádherná země. Barma je moje dávná láska, už jsem tam byla potřetí. Pravda je, že není tolik plná turistů, protože je do mnohých oblastí ani nepouštějí, jelikož tam pořád zuří občanská válka. My se také chtěly z Arakanského království vracet přes hory, ale nebylo to kvůli tomu možné," svěřila.

"Barma je soustátí mnoha národů a etnik, a i když už je tam svobodněji, pořád to není tak klidné, jak jsme zvyklí my v Evropě. Ale žijí tam moc fajn lidi, a to se nejvíc líbilo i mojí dceři. Jsou velmi pracovití, ale nesmírně chudí, hlavně na venkově. A máme teorii, že je to nejusměvavější národ na světě," uzavřela s tím, že i když místní nemluví žádným světovým jazykem, dá se s nimi domluvit nohama a rukama tak, že je všechno možné zařídit - od uhašení žízně a hladu až po nalezení dopravy či ubytování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám