Hlavní obsah
Článek

Když ji loni napadl do té doby kamarád a pokusil se ji zavraždit, rozsekalo to její psychiku na malé kousky. Jenže neutrpěla pouze její duše, ale i tělo. Veronika Zelníčková nyní přišla o kus kosti z brady, kterou jí dávají do zubů.

Frontmanka skupiny Anacreon měla otřes mozku, natržené ucho, poraněnou hlavu a také přišla o zub.

„Rozbil mi o hlavu půllitr a dvě láhve od piva. Mám proto na několika místech šitou hlavu. Pokusil se mě bezdůvodně zabít. Zachránilo mě to, že jsem se bránila a kousla ho. Ale vylomil mi při tom zub z dolní části chrupu,“ svěřila se muzikálová herečka a zpěvačka.

„Podle mého názoru se zub nevytrhl jen kousnutím. Myslím si, že to byl důsledek vícero úderů do hlavy. Muselo to být strašné, těžko si to někdo z nás umí představit.“ komentuje to lékař Urie, který nyní Veronice odebral kost z brady, kterou použije na zubní implantát.

„Chybějící zub mi znepříjemňoval zpěv. Potřebovala jsem nadstavit čelistní kost, kterou mám úzkou. Doteď jsem měla malý nasazovací zub, ale ten vydržel po nalepení v puse sotva tři čtvrtě hodiny. I teď během letních představení Mamma Mia! se mi stávalo, že se mi uvolnil a zůstal v puse. A bohužel s ním mám dost zvučné sykavky, což u mojí práce není vítané, a dost lidí mě na to upozorňuje. Proto jsem musela i řadu představení odříct,“ dodala Veronika, která se těší, až se podobných potíží definitivně zbaví. Finálně to bude ale až za rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám