Hlavní obsah
Článek

Blonďatá kráska s naondulovanými loknami v outfitu vzdáleně inspirovaném panenkou Barbie. I nabíraná růžová sukně odhalující stehna by dlouhonohé panence slušela. Jenže takhle vyparáděná se divákům britské televizní série Celebrity Big Brother live show představila korpulentní americká zpěvačka, herečka, ale hlavně vlogerka a hvězda sociálních sítí, jejíž některá videa pokořují hranici jedné miliardy zhlédnutí, Trisha Paytas (29).

Přestože vzrůstem kolem 160 cm nepatří mezi dlouhonožky, ve studiu byla takhle vyšňořená k nepřehlédnutí. Autorka upřímných, ale kontroverzních videí s názvy 'Jak olizovat svoji vlastní vagínu' nebo 'Největší vibrátor světa' má neuvěřitelnou vyřídilku. Ve studiu se stačila ještě svěřit, jak je ráda, že této příležitosti využila k tomu, aby předvedla své tělo, nehledě na nějaký ten kilogram nad normu. Aby ne, vždyť před lety začínala jako striptérka.

Ačkoliv působí Trisha neuvěřitelně veselým dojmem a je nesmírně vtipná, potýká se čas od času s depresemi. Psychické problémy ji tento rok v dubnu málem připravily o život. Tehdy se u ní projevily silné sebevražedné tendence. Uvidíme nyní, jestli už je natolik v pořádku, že pobyt v uzavřeném prostředí vily vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám