Hlavní obsah
Článek

Mnoho lidí nechápe, co fanoušci na bojových sportech vidí. Proč se jim líbí, že dva chlapi do sebe buší hlava nehlava, často z nich stříká nejen pot, ale i krev a jsou samá modřina? Možná jsme ale zjistili pravý důvod zájmu o tyhle násilnosti, na které se chodí dívat i celebrity!

Pánové jistě milují adrenalin, tvrdé chlapy, kteří jiné zbuší v řádu sekund. Ale tak jako k formulím, i k bojovým sportům neodmyslitelně patří krásné kočičky. Zde především ohlašují další kolo boje.

Pěkné holčiny se střídaly v ringu na nedávném večeru Open Yangames Fight Night ve Žlutých lázních, během něhož se světovým frajerům postavili ti čeští (v sobotu záznam vysílá Sport 5). A vůbec nebyli marní!

Během programu vystoupila jedna z největších legend českého kickboxu Petr Vondráček (hrál překvapivě i v Kameňáku), který technickým K.O. zlikvidoval Neila Aquina. A přestože se mu za výkon všichni klaní až k nohám, on sám je roztrpčený. „Nejsem spokojený se svým výkonem. Všem děkuju za podporu, ale nezvládl jsem to takticky a myslím, že můj čas v ringu se naplnil,“ prohlásil přílišně sebekriticky poté, co obhájil mezinárodní titul.

Uspěli ale i další čeští borci, Ondřej Hubník nebo Lukáš Hron.

Podobné události nelákají jen obdivovatele takzvaných round girls, ale i řadu celebrit. Těsně před porodem přišla podpořit ranaře Hana Reinders, dorazili i Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou, kteří na podobné události chodí pravidelně.

Reklama

Další články

Načítám