Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatického herce Karla Dobrého jsme už viděli v pohádkové komedii Zdeňka Trošky (70) jako upíra, v další pohádce ztvárnil zase čerta. Nyní natáčí film podle románu Miloše Urbana Hastrman, takže můžete hádat, ale pouze jednou, pro jakou roli byl vybrán.

Natáčení je méně náročné v maskování. Nemusí nosit dlouhé špičáky ani si přidělávat rohy. Je jen trochu nazelenalý. Ovšem hodně se točí v exteriérech, a to i ve vodě, která je pro jeho postavu domovem. "Navíc byla zima. Voda nebyl problém, protože mám svoje staré boty, které jsem pořádně namazal a vodu nepropouštěly," smál se herec.

Spokojený byl i s výběrem půvabné Katynky, kterou hraje Simona Zmrzlá. "Dobře se na ni dívá, takže jsem neměl problém vcítit se do role zamilovaného hastrmana," dodal Dobrý, kterého čeká i další natáčení.

"Je to hraný dokument o pražské defenestraci Bůh s námi, to se bude dotáčet i na Baltu," prozradil. A těšit se můžeme i na další pohádku. "Se Zdeňkem Troškou jsme dotočili Čertoviny, kde hraju Lucifera. A ještě předtím jsem natáčel s Lucií Bělohradskou detektivní příběh Případ dvou sester," láká své příznivce k obrazovce i do kina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám