Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už letos v březnu spolu byli spatřeni v Londýně a teď spolu tráví čas na Liparských ostrovech. Našla dvaačtyřicetiletá zpěvačka Natalie Imbruglia spřízněnou duši a partnera ve fotografovi, jak o něm píše Daily Mail, a marketingovém řediteli, jak prezentuje sám sebe na Instagramu, Mattu Fieldovi? Vypadá to tak. Minimálně její fanoušci v tom mají jasno.

Srdíčko, které k jednomu ze společných snímků, sdílených na sociální síti, zpěvačka přidala, je pro ně dostatečným důkazem, že jde o potvrzení vztahu a hojně jí gratulují a fotky komentují.  „Přeji vám oběma lásku a štěstí celého světa“, „Nejkrásnější pár“, nebo „Žijte dlouho, buďte bohatí a šťastní navždy, jste krásný pár“ případně „Šťastný to muž!“ Stejnou fotku jako Natalie přitom zveřejnil i Matt.

A i další indicie mluví jasně: na květnovém koncertě Imbruglie v Londýně Field pořídil fotku, kterou zveřejnil a opatřil komentářem, jenž končí slovy ‚Miluji tě‘ a vyznání nechybí ani ve zpěvaččině odpovědi, připomíná Daily Mail.

Fanoušci jsou na pozoru možná i z toho důvodu, že co se týče partnerského života interpretky hitů Torn, Want nebo Shiver, bylo už dlouho tak nějak ticho po pěšině.

Reklama

Další články

Načítám