Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málo těch, kteří se zajímají o světový modeling, nezná jméno Doutzen Kroes (32). Jedna z nejslavnějších nizozemských modelek proslula až dětsky jemnými rysy v obličeji a skvělou postavou s výraznými břišními svaly, která přímo vybízí k nasnímání.

Modelingové zkušenosti Kroes začala sbírat v roce 2003 ve svých osmnácti letech, tedy poměrně pozdě. Nenásledovala totiž svůj sen, nýbrž potřebu naplnit peněženku. Ze slušně placené brigády se ale velmi rychle stala práce na plný úvazek, a to mimořádně úspěšná. Doutzen zkrátka udělala kariéru, jak se říká. Dnes má na kontě práci se všemi významnými značkami, focení pro důležité magazíny, přehlídky nejslavnějších tvůrců. Účel tedy tato ‚brigáda‘ splnila na výbornou.

Mezi značkami, s nimiž úzce spolupracovala, pochopitelně figuruje i Victoria´s Secret. Brand si zakládá na kontraktech s nejznámějšími modelkami, a naopak pracovat pro VS je prestižní záležitostí. Jde tedy o oboustranně výhodný byznys. Aktuálně ale Kroes promuje jinou značku plavek, a to Hunkemoller. Kousek z jejího portfolia si dovezla i na jachtu do St. Tropez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám