Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím víc se člověk něčeho bojí, tím lépe to obvykle dopadne. Když jsme se na karlovarském filmovém festivalu bavili se spisovatelkou Irenou Obermannovou, byla vyklepaná ze dvou nadcházejících událostí. Z představování svého seriálu Trapný padesátky a křtu knihy, tentokrát detektivky, Dobré duše. "A obojí bylo báječné," svěřila, když to měla za sebou.

Ohlasy na knížku má prý krásné, nejen od svých blízkých, ale i od neznámých čtenářek, které jí píší. "Dostala jsem opravdu krásný dopis od jedné výherkyně, která knihu dostala jako jedna z prvních. Byla nadšená," svěřila nám Irena po svém křtu.

Pobavit ovšem nedokáže jen svojí tvorbou, ale i statusy na sociální síti. Popisovala tam, jak si vybírala šaty na křest. Pochopitelně nakonec skončila v úplně jiných. "Chtěla jsem něco speciálního a zároveň neokázalého. Je důležité, aby člověk uctil tu událost. A v čem jsou speciální? No že mi sluší," smála se Irena.

Zajímalo nás, zda má Obermannová i nějaký talisman, který by jí měl přinášet štěstí. "Je to básnička mojí nedávno zesnulé maminky, kterou jsem nechala natisknout i na trička: Dobré duše, jaro v těle. Trable pošli, do pr...," vysvětlila spisovatelka, která básničku našla v maminčině pozůstalosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám