Hlavní obsah
Článek

„Zadňáci“ mají pré! Když se někde objeví snímky ze soutěží krásy, mladé dívky na nich většinou ukazují svoje dmoucí se hrudníčky, málokdo z organizátorů ale myslí na fanoušky zadních partií ženského těla. Naštěstí někteří ale ano. Mrkejte ve fotogalerii na snímky krásných českých slečen, které se rozhodly získat titul nejkrásnější české ženy léta!

Záběry jsou již z třetího semifinále čím dál úspěšnější soutěže Miss léta, které se konalo opět v známém pražském aquaparku. Zatímco některé spoluobčany nedávno mohl trefit šlak, že do areálu mohou i turistky v muslimských plavkách burkini, tentokrát se nikdo kolem v podobném úboru nečvachtal a české slečny toho spíš víc ukazovaly, než zahalovaly!

Na začátku se ale kazilo vše, co se kazit mohlo. Těsně před zahájením živého vysílání na sociálních sítích totiž začal liják, který si představujeme snad jen na začátku soudného dne, a hrozilo, že se celá akce bude muset odložit.

Nakonec ale pořadatelky, kterými jsou sexbomby z minulých ročníků, kompletně překopaly program, a tak houf návštěvníků mohl obdivovat krásné dívčí křivky.

„Nechyběla přehlídka v karibském oblečku, taneční čísla a oblíbená promenáda v plavkách,“ prozradil za organizátory Robert Novotný.

Druhou vicemiss se stala teprve osmnáctiletá Petra Ejemová z Příbrami. Druhé místo získala jednadvacetiletá Nikola Nejedlíková, pochází z Prahy. Jako první se umístila Angelika Kostyshynová, která je z Ústí nad Labem, měří 172 cm a její míry jsou 84/61/89.

Všechny tři postupují do velkého finále, jež proběhne koncem léta. Do něj už se mimochodem dostala i ebenová kráska nebo fešanda z Prahy.

Miss léta si dává za cíl poskytnout perfektní zábavu, spojit nádherné dívky a módní značky. Soutěž pořádá nadace IT people. Je to možná k neuvěření, ale takto se prý daří perfektně propagovat studium technických oborů na vysokých školách.

Reklama

Další články

Načítám