Hlavní obsah
Článek

Herečku Štěpánku Fingerhutovou známe ze seriálů Ordinace a Ulice, nově ji uvidíme ve filmu Bikeři, který nedávno dotočila. Odnesla si na něj nehezkou památku, pořádnou jizvu na lýtku. Teď už má za sebou premiéru i jako moderátorka, spolu s ostřílenou Lenkou Špillarovou uváděla přehlídku a vystoupení na soustředění soutěže Muž roku.

"Na natáčení je to v pohodě, zato tady to pro mě byl takový křest ohněm. Ale nakonec jsem to nějak zvládla. Stejně jako to natáčení Bikerů, kde to bylo hodně sportovní a náročnější, protože jsme pořád jezdili na kolech a často jsme padali, protože na tom moc neumíme. Jizvu na lýtku mám ještě tři týdny po dotočení," svěřila. Kdyby si ovšem strup neuřízla žiletkou, když si holila nohy, mohlo to vypadat lépe.

Na soustředění Muže roku si Štěpánka, stejně jako ostatní, užívala pohled na fešné mladíky, ale i když je momentálně single, nevybrala si mezi nimi. "Asi bych si vybrat dokázala, ale ona je jich většina zadaných, a do zadaných já nechodím. Takže rozvracečka nebudu. Ale kluci jsou super, jsou sympaťáci a jsou moc krásní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám