Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý dělá, co umí. Někdo se snaží hubnout pomocí různých diet, jiný zase v posilovně. Každopádně se všichni shodují v jednom, chce to plán a být důsledný.

Jenže zrovna to se nedařilo Kailey Willets (24), sympatické letušce z Londýna. Když se dala do hubnutí, vážila už přes 101 kilogramů. „Byla jsem už se sebou velmi nespokojená. Odmítala jsem chodit ven i s přáteli a moje nálada byla na bodě mrazu,“ říká Kailey. Váha jí vadila v práci, omezovala ji ve všech společenských aktivitách. Jenže do posilovny se styděla.

Ale pak přišel nápad a Kailey si stáhla jistou hubnoucí aplikaci pro svůj smartphone, kterou vymyslela jedna z nejsledovanějších fitness trenérek současnosti Kayla Itsines. Cvičební režim, který jí aplikace naordinovala, byl jednoduchý a cvičilo se 28 minut třikrát v týdnu.

Nyní je to 18 měsíců od stažení aplikace a jejího prvního tréningu a letuška má dole neuvěřitelných 40 kilo. Pokud to fakt funguje, od nás palec nahoru.

Reklama

Další články

Načítám