Hlavní obsah
Článek

Co by dřív bylo ostudou na chození kanály, dnes naopak může znamenat zvýšenou poptávku a nával práce! Jak Super.cz již informoval, nedávno skončila manželka Jiřího Krampola v blázinci kvůli dlouhodobé závislosti na alkoholu a prášcích. Došlo k tomu na poslední chvíli, byla na pokraji smrti. Jenže kupodivu herci potíže se ženou patrně nepřinesly jen negativa, ale i zvýšený nával práce!

Hana Krampolová (†59) je už dávno doma, Jiří Krampol (85) se o ni snaží starat, seč může. Jenže moc času se mu nedostává. Jako by to, že o něm dennodenně několik týdnů média v souvislosti s trápením s manželkou psala, přilákalo zájemce o jeho herecké služby.

„Musím to zaklepat. Málokterý chlap v mém věku toho má tolik. Jezdím s besedami po republice, budu namlouvat knihu, kterou napsal pan Belmondo, a připravuje se několik televizí. Někdy opravdu nestíhám,“ potvrdil nám sám Krampol.

Ten třeba nedávno slíbil kamarádovi Jarkovi Šimkovi, že se objeví v jeho bláznivém videoklipu z posilovny Můj styl je fit. Jenže si nyní nedokáže udělat čas na natáčení.

„Jirka se mi moc omlouval, že to teď absolutně nezvládá, že je poslední týdny po těch rodinných problémech doslova na roztrhání. Nedá se nic dělat. Trochu mě to mrzí, ale naprosto ho chápu a respektuju. Navíc je to kamarád, takže i kdyby byl důvod, a on není, nedokázal bych se na něj zlobit,“ řekl Super.cz Šimek.

A o čem by měly být televizní projekty, na kterých Krampol pracuje? „Nesmím zatím nic říct. Jedna věc je pokračování něčeho, co měli lidé hrozně rádi. Druhá věc je zatím v jednání. Pokud se to povede a podaří se angažovat i jednoho velmi známého člověka, kterého si moc přeje pan producent, bude to pecka. Jde o velkou srandu,“ dodal extrémně vytížený herec, který nedávno v perfektní formě oslavil narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám