Hlavní obsah
Článek

Skvěle našlápnuto má devatenáctiletá Viva Nebesařová, finalistka loňského ročníku modelingové soutěže Czechoslovak TopModel. Krátce po účasti v soutěži nejprve odjela do italské Boloně, následně ji čekala Paříž a showroomy věhlasných značek jako Christian Dior nebo Louis Vuitton či práce pro Givenchy a Longchamp. Opakovaně spolupracovala s Pat McGrath, která je médii považována za nejlepší a nejvlivnější vizážistku světa.

“Moje práce mi momentálně umožňuje zažívat takové momenty a potkávat takové lidi, se kterými bych se jinak do kontaktu dostat nemohla, už vůbec ne spolupracovat s nimi. Například setkat se s kreativní ředitelkou Givenchy Clare Waight Keller, pracovat s Pat McGrath nebo s hairstylistou Eugenem Souleimanem, který češe přední světové topmodelky. Paříž je jedno z center světové módy a dovolím si tvrdit, že pro začínající modelku je to jedna z nejlepších příležitostí, jaké můžou přijít,” říká Viva.

Na cestě za snem jí hraje do karet i to, že mezi finalistkami Czechoslovak TopModel byla nejstarší, bez problémů tedy mohla začít hned působit na kterémkoli ze světových modelingových trhů. Do Paříže se vrátí hned na podzim, aby opět pracovala pro jednu z výše zmíněných značek. Jak uvedla její domovská agentura Czechoslovak Models, velký zájem o ni mají ale i v Miláně a v plánu je i její první asijská cesta, konkrétně do Singapuru.

Viva je právě ten typ, který je momentálně velmi žádaný. Kromě vysoké štíhlé postavy je její velkou předností zajímavý obličej, kvůli kterému by ji většinové publikum sice nenazvalo prvoplánovou kráskou, ale modelingový svět takové rysy preferuje.

Castingy k soutěži Czechoslovak TopModel letos proběhnou již popáté, první z nich startuje 15. září v Českých Budějovicích. Podobný příběh se v modelingovém světě tedy možná odehraje velmi brzy.

Reklama

Další články

Načítám