Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A nejen s půvabnou a herci velmi oddanou přítelkyní, španělskou podnikatelkou, publicistkou a aktivistkou Alejandrou Silva (34), si užívá pobřeží skalnatého Amalfi. S nimi tam je i jeho syn Homer (17), kterého má se svou v pořadí druhou manželkou, modelkou a herečkou Carey Lowell, a malý syn jeho přítelkyně Albert. Letos už je to jejich druhá společná dovolená u moře. V dubnu vyrazili pro změnu do Mexika.

A Richard, který se vždy stranil společenských akcí a večírků, si tady chvilky s rodinou užívá až do morku kostí. Jakmile je obklopen svými blízkými, stává se z něho zase malý dovádivý kluk, jehož tvář povětšinou zdobí laskavý úsměv. Ta pohoda z celé rodinky doslova sálá.

Se zapřisáhlým buddhistou, aktivistou a obhájcem tibetských práv Gerem se Alejandra seznámila právě díky svému zájmu o různé neziskové organizace. Jejich vztah se začal rozvíjet někdy začátkem roku 2015, v červnu pak tisk přinesl jejich společné fotografie. Tehdy se také Alejandra rozvedla. Gere se se zmíněnou matkou Homera rozvedl teprve loni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám