Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Varovali ho. A varovali ho důrazně! Vlastně ho poučili a podrobně mu vysvětlili, že pokud si na svůj v důsledku kosmetických úprav zmrzačený nos nechá v průběhu dalších 12 měsíců jen sáhnout od nějakého plastického chirurga, hrozí mu, že se operovaná tkáň už neuzdraví, ba naopak.

Rodrigo Alves tak asi skončí po zbytek života v nějaké masce přes obličej, která bude zakrývat příšerný tmavý otvor, který mu po jeho nose zůstane. Proč? Rozhodl se i přes všechna tato konstatování porušit své sliby a nos po předchozích devíti zákrocích a agresivní infekci, kterou prodělal, znovu nechat přeoperovat.

Živému Kenovi, který je na operacích bez přehánění závislý, má jich za sebou již 58 a utratil za ně přes 11, 6 miliónu korun, se od poslední operace ztížilo dýchání. Mohou za to prakticky neprůchodné nosní dírky, které se mu uzavřely po zborcení nosní klenby. Podle lékařů existovala poslední naděje, že pokud by nos nechal minimálně rok pořádně vyhojit, dýchací cesty by ještě šlo částečně zrekonstruovat. Alves v pořadu televize E!, jež se podobnými lidmi zabývá, vypadal, že si vážnost situace uvědomuje.

Server Daily Mail ale nyní přišel se šokující zprávou: Alves po krátkém pobytu v hotelu Burdž al-Arab v Dubaji dospěl k rozhodnutí, že chce jít do desáté operace nosu na jedné íránské klinice co nejdřív. Je ochoten za ni utratit dalších 640 tisíc korun i přes všechny výtky lékařů. „Nechci, ale nemám na výběr. Chtěl jsem vypadat lépe, ale teď nemohu dýchat vůbec. Je to těžké rozhodnutí. Bude to velmi bolestivé a riskantní,“ vysvětluje živý Ken. Když už tam bude, chce si nechat předělat i bradu a na zuby, které má vylepšeny pryskyřicí, si nechat implantovat keramické fazety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám