Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá herečka Kristýna Podzimková si prožila křest ohněm. Při jediném natáčení se musela úplně svléknout a navíc si vyzkoušet svoji první sexuální scénu. A to rovnou s Vojtou Dykem. Bylo to pro ni o to těžší, že je čerstvě vdaná.

"Šla jsem na to po valašsku, takže jsem na natáčení přivezla takový valašský penicilin, jak my tomu říkáme, trošku jsme se uvolnili a ve finále jsem z toho neměla žádné trauma," vyprávěla Super.cz, že při natáčení cyklu Soukromé pasti byl mimořádně alkohol povolen. "Byly to moje první takové scény," přiznala představitelka They Nekonečné ze seriálu Ulice.

V Soukromých pastech došlo i na to, že Kristýna musela fotit akty. "To bylo také poprvé a ani se nechystám to zopakovat. Ale nestyděla jsem se. Podle scénáře bylo jasné, že se budu muset svléknout a tak jsem to mohla dopředu odmítnout. Se všemi podmínkami jsem souhlasila, půl dne jsem se na to připravovala a říkala si, že ze sebe nesmím udělat hysterku. Zvládla jsem to a rychle bylo po všem," upřesnila.

Její manžel Matěj Podzimek, s nímž se seznámila jako se scenáristou seriálu Ulice, byl na tyto herecké aktivity své ženy připraven. "Myslím, že to vzal velmi statečně. Je z branže, takže má pochopení," vysvětila Kristýna.

Ta není jen seriálovou herečkou. "Mám za sebou film Absurdistán v německo - ázerbajdžánské koprodukci z roku 2008. Byl to docela dost úspěšný projekt, byli jsme s ním i na festivalu v Sundance v Utahu. To se mi asi povedlo úplně nejvíc. Byl v distribuci i v Česku, ale jelikož jsme tam byli jen tři Češi, distributor to nijak zvlášť neprezentoval," uzavřela Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám