Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř 150 tisíc korun investovali rodiče Hollie Modlinsky (23) z britského Manchesteru do kosmetické úpravy jejích prsů. Nešlo však o marnotratnou dívku, která se chtěla pochlubit bujným poprsím, jak by se na první pohled mohlo zdát. Její ňadra po radikálním zhubnutí už zdaleka nepřipomínala ženskou chloubu, vypadala jako dva splasklé pytlíky.

„Nenáviděla jsem své tělo, a dokonce i poté, co jsem tolik zhubla a má prsa začala vypadat jako pytle přebytečné kůže,“ řekla Holly. Naštěstí její máma Jayne (44) a táta Terence (45) patří mezi uznalé rodiče, kteří dřinu se shazováním téměř 40 kilogramů umí ocenit, a tak jí operaci zaplatili.

Nadváhu přitom Hollie získala v roce 2015 během devíti měsíců, kdy se nezdržovala doma a pracovala v Egyptě. „Posadili mě a řekli mi, že je to opravdu nezdravé, jaká teď jsem, a že to nevidí rádi. A také mi řekli, že potřebuji pomoc,“ vzpomíná. Tlačit na ni začala hlavně máti: „Všimla jsem si, že Hollie byla skutečně nešťastná... Není to příjemné říkat dceři, že potřebuje zhubnout, ale také jsme museli myslet na její zdraví... Nechtěli jsme, aby se tak cítila.“

Reklama

Další články

Načítám