Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéra nového filmu Dunkerk byla plná očekávání. Pozitivní zahraniční recenze dávaly tušit, že se jedná o film letošního roku. Všichni přítomní hosté byli napjatí a zvědaví, zda Christopher Nolan opět potvrdil fakt, že jeho filmová díla jsou přímo mistrovská.

Moderování premiéry se ujal Nolanův skalní fanoušek Dalibor Gondík (54), který se nemohl dočkat večera, a tak přišel už na ranní novinářskou projekci. Navštívil také projekční kabinu, kde mohl sledovat, jak se 70mm film pouští z klasické promítačky, a byl tím tak fascinovaný, že málem zapomněl na moderování v dalším sále. „Neskutečně obdivuji Nolana, miluju jeho tvorbu. Po zhlédnutí Dunkerku jsem neměl slov, spojení tak silného příběhu s jeho filmařským uměním doplněným hudbou Hanse Zimmera, opravdu neskutečný zážitek,“ dodal Dalibor.

Uvedení válečného dramatu, které se promítalo na speciálním páse, si nenechala ujít řada známých osobností. Slavnostní atmosféru přišli nasát Jakub Kohák, Štěpánka Duchková, Dalibor Gondík nebo Veronika Chmelířová.

Reklama

Další články

Načítám