Hlavní obsah
Článek

Pokaždé, když Martin Čermák vyrazí do společnosti, tak má po svém boku přítelkyni Karolínu. Nejinak tomu bylo i na party pořádané u příležitost představení módní linie modela Daniela Vojtěcha.

Brýlatá partnerka sympatického sporťáka byla skutečně nepřehlédnutelná. Během parného večera totiž zvolila zcela průhledný top. „Byl to moc příjemný večer, venku už je teplo, tak se dá vyjít nalehko,” komentoval večer moderátor Sportovních novin na Nově.

Martin byl na svou odvážně oděnou partnerku hrdý a rozhodně mu její outfit nepřišel nepatřičný. „Mě se to moc líbilo. Karolína sice řešila, jestli není příliš odvážný, ale když člověk dneska vidí různé outfity na party, kdy jde dámám vidět až do žaludku, tak byla ještě za slušňačku,” smál se moderátor.

Letní obleček bude mít snad Karolína brzy příležitost provětrat i někde na dovolené. „Nedávno jsem byl dva týdny na Wimbledonu, takže léto bylo zatím pracovní, ale chystáme se na pár krásných kratších výletů a na konci léta nejspíš na nějakou větší dovolenou,” popisuje své plány Martin Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám