Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si ještě první moderátorku pořadu Občanské judo a Prásk? Tak takhle Lenka Hornová vypadá nyní.

Potkali jsme se s ní na křtu cédéčka sopranistky Lenky Graf. Její přítomnost měla svůj důvod. Ředitelka obsahu Primy, která měla kdysi pod palcem nekonečný seriál Ulice, se totiž řadu let se zpěvačkou stýká na Floridě. Graf tam pobývá většinu roku a Hornová tam s rodinou jezdí minimálně dvakrát ročně.

„Trávíme tam velké prázdniny a vyrážíme tam taky na Velikonoce, to se mi dceru občas podaří uvolnit i na pár dní ze školy,” spiklenecky mrkla Hornová, která si zamilovala malebné přímořské městečko Bradenton, které je domovem celé řady českých profesionálních sportovců. „Hraje se tam tenis a golf. Moje dcera se například věnuje golfu,” říká Lenka.

Lenčina desetiletá dcera Laura by si přála v Americe studovat. „Chtěla by tam chodit na High School. Ještě máme mnoho let před sebou, aby se definitivně rozhodla,” říká Hornová, která by si sama dovedla představit život na Floridě. Vzhledem k tomu, že Lenku drží v Česku práce v televizi a jejího manžela Libora Kodada režisérská profese, tak se jejich sen o životě za velkou louží nejspíš nesplní. Možná to ale vyjde na důchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám