Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dánka Caroline Wozniacki (27) patří k nejkrásnějším světovým tenistkám. Bývalá světová jednička patří k častým ozdobám titulních stran sportovních magazínů a je tváří několika značek.

Na svém instagramovém účtu zveřejňuje jeden sexy snímek za druhým a patří k oblíbeným reklamním tvářím. Skoro jako svého času Ruska Maria Šarapovová, která si však úspěšnou kariéru pokazila dopingovou aférou.

Dánská kráska polského původu momentálně sbírá síly do dalších tenisových bitev na dovolené v Itálii, kde si užívá společně s přítelem Davidem Lee (34).

Více než dvoumetrový basketbalista NBA naposledy hrající za San Antonio Spurs tvoří se sličnou tenistkou krásný pár. Fotografové je zvěčnili, jak se k sobě tulí u bazénu. Caroline si soukromé chvilky ve dvou umí vychutnat. S mokrými vlasy a ve slunečních brýlích byla k nepoznání. Ale aspoň se pochlubila postavičkou v bikinách.

Momentálně sedmá hráčka světa patří k velkým soupeřkám Karolíny Plíškové, jež se vyhřívá na pozici číslo jedna a má velkou motivaci zůstat světovou tenisovou jedničkou co nejdéle. Caroline Wozniacki a další hráčky si už však na Karolínu brousí zuby a nedají jí žádný zápas zadarmo.

Reklama

Další články

Načítám