Hlavní obsah
Článek

Z topmodelky filmařkou na startu slibné kariéry. Tak by se dala jednoduše shrnout životní cesta Evy Doležalové. Od teenagerovských let cestovala po světě jako modelka, aby zakotvila v Los Angeles a začala tvořit filmy, kterým se dostává pozitivního ohlasu v Americe i Evropě.

Právě dotočila nový videoklip pro Suki Waterhouse, která se objevila vedle Seana Penna v Evině úspěšném krátkém filmu Sound of Sun, a čeká ji velká výzva, režie prvního celovečerního filmu. „Dostala jsem nabídku, která se neodmítá. Jde o adaptaci francouzského bestselleru. Moc se na to těším, přípravy už probíhají a práce začne hned, jakmile dokončím svůj poslední krátký film nazvaný Carte Blanche. Víc zatím nemůžu prozradit,“ říká režisérka, jejíž jméno zmiňují taková média jako i-D, Vanity Fair nebo Daily Mail.

Rodačka z Brna si dobře vede i jako herečka, dostala totiž hlavní roli ve filmu, v němž bude hrát po boku Anthonyho Hopkinse.

Ve společnosti hollywoodských filmařů a celebrit se Eva objevuje po boku přítele Jacka Kilmera, syna hvězdného Vala Kilmera, známého např. z filmu Top Gun. „Vztah mezi Evou a Jackem rozhodně není jen kamarádský. Ti dva jsou do sebe zamilovaní až po uši," svěřila se nám kamarádka české krásky.

Do rodného Česka se režisérka momentálně dostane jen sporadicky, naposledy jsme ji mohli zastihnout na finálovém galavečeru Czechoslovak TopModel.

Reklama

Další články

Načítám