Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě se nejdříve prosadila coby modelka, pak rozvinula kariéru herečky a nakonec skončila jako režisérka. Řeč je o Evě Doležalové, alias Evě Doll, která v Hollywoodu spolupracuje s hvězdami včetně Suki Waterhouse a Seana Penna a aktuálně připravuje dva celovečerní filmy.

Místo toho, aby Eva čekala, až ji jiní obsadí do nějakého filmu, rozhodla se natočit vlastní. „V jednom momentu jsem si uvědomila, že jsem nevyužívala svůj maximální potenciál. Říkala jsem si, že chci dělat i jiné věci, než jen být hezká na kameře,” uvedla pro Super.cz Doležalová a přidala, jak přišla k námětu jednoho ze svých filmů Sound of Sun: „Zdál se mi sen a já jsem si ho natočila,” usmívala se.

Se sympatickou brunetkou jsme se setkali na finále čtvrtého ročníku Czechoslovak TopModel, kde vyhlašovala vítězku. Eva zdůrazňovala vítězkám, že díky úspěchům v modelingu si mohla splnit sny ve filmu. „Kdybych nebyla modelka, tak nikdy nejsem v Hollywoodu a v životě nenatočím film se Seanem Pennem,” řekla mimo jiné Eva Doležalová.

Reklama

Další články

Načítám