Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mezi Dádou Patrasovou (67) a Felixem Slováčkem (80) to zase pěkně vře! Krátce poté, co saxofonista přestal lhát a vyšel s pravdou ven, když po dlouhém zapírání veřejně přiznal vztah s o 40 let mladší Lucií Gelemovou (41), se proti slovům seladona o nehynoucí lásce k mladé výtvarnici jeho stále ještě žena ostře ohradila. A rozhodně se to nebude líbit jak záletníkovi, tak jeho múze, kterou královna dětských srdcí označila za příživnici!

Slováček se nedávno vyjádřil ve smyslu, že s Lucií už bydlí a že je zamilovaný až po uši. Směrem k manželce pak prohlásil, že chlap, který má doma napitou ženu, musí do nevěstince.

Také se dušoval, že není chodící šrajtoflí Gelemové.

Patrasová se proto rozhodla vrátit úder. „Bydlí doma, a pokud říká něco jiného, je asi pod tlakem jisté osoby. Vyžaduje plnění veškerých manželských povinností. Prostě normálně fungujeme. Naposledy v pondělí ráno,“ krotí svého muže i Gelemovou Dáda.

Možná Lucii svými slovy naštve, na druhou stranu asi hodně lidí bude překvapených tím, že mu to vůbec umožňuje po příkoří, kterého se jí od manžela dlouhodobě dostávalo.

Tvrdí také, že jí manžel oznámil, že Gelemová bude jeho „blízkou kamarádkou“ už jen chvíli. „Manžel mi v pondělí řekl, že čeká, až se ho pustí. Dává tomu prý čas tak do konce léta. Paní Gelemová by měla začít pracovat. To by bylo fajn, přestala by konečně zatěžovat náš rodinný rozpočet. Manžel jí platí byt, donedávna i školu, tuzemské a zahraniční dovolené. Napadají mě slova jako příživnictví, parazitování, vydírání a gerontofilie,“ nebere si v Blesku servítky Dáda.

Reklama

Další články

Načítám