Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

No, nevypadá to pro tohohle chlapíka, známého hned z několika amerických reality show, vůbec dobře. Rodrigo Alves (33) alias 'Živý Ken', který se v plastovém partnerovi panenky Barbie zhlédl natolik, až se nechal kompletně přešít do jeho podoby, asi brzy přijde o svoji chloubu, miniaturní 'nosík'.

Místo něj se možná v jeho obličeji usídlí temná díra. Rodrigo má za sebou už 58 plastických operací. Po třech posledních, týkajících se vzhledu jeho nosu, které absolvoval během posledních dvanácti měsíců, ale začal mít potíže s dýcháním.

Skočil tedy na konzultaci k známým plastickým chirurgům, dr. Terrymu Dubrowovi a dr. Paulu Nassifovi, kteří radili už i známému 'fialovému monstru'. Chtěl by po nich, aby mu pomohli zprůchodnit jeho nosní dírky. Jenže tady narazil. Doktor Nassif ho ani pořádně nedokáže otoskopem vyšetřit. Zkrátka ho nedokáže vsunout dovnitř, jak jsou Rodrigovi nosní dírky úzké.

„Jedná se o jeden z nejhorších výsledků a komplikací, které jsem ve své kariéře viděl,“ oznámil mu dr. Nassif. „Problém je v tom, co nazýváme obálkou měkkých tkání, tedy kůží,“ pokračoval lékař. „Vy jste měl během 12 měsíců tři operace, a ty vám ty tkáně zničily,“ dodal a následně muže varoval, že pokud si s nosem, než se zcela zhojí, nechá znovu něco dělat, ten s nejvyšší pravděpodobností odumře a odpadne.

Pro Rodriga je to hrozná zpráva, ale lékařům slíbí, že nechce vypadat jako Frankenstein a během následujícího roku se nosu ani nedotkne. Pak tu přeci jen nějaká ta šance na obnovení dýchacích cest zůstává.

Reklama

Další články

Načítám