Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruskou modelku, která své působiště přesunula do mnohem lukrativnějších USA, Anastasiu Kvitko fanoušci na Instagramu prostě zbožňují. Má jich tam také pořádný zástup. Jen za dobu, co rodačka z Kaliningradu, které teď nikdo neřekne jinak než ruská Kim Kardashian (43), přesídlila, nabrala na této sociální síti přes dva milióny příznivců. A od začátku roku už jich má o 4,4 miliónu víc.

Nyní je odměnila novou sérií velmi podmanivých snímků. Mimochodem, srovnávání s americkou televizní celebritou Kim nemá moc ráda. Tvrdí o sobě, že je nejen mnohem hezčí a mladší, zároveň ale i kompletně přírodní. Kouzlo její postavy prý tkví v tom, že nejí už žádné červené maso, které vyměnila za mořské plody, a dává si šest malých porcí denně.

Anastasia je momentálně tváří značky Eliya Cioccolato, pro kterou nafotila již několik kolekcí plavek, v nichž její postava přesýpacích hodin obzvlášť vynikla. Dodejme, že majitelka značky je také původem Ruska. 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám