Hlavní obsah
Článek

Jsou si podobní? Zpěvák Michael Foret, kterého můžeme znát ze SuperStar, v posledních letech ale především z muzikálů, ukázal fotku z miminkovského věku. Porovnali jsme ji s nedávnou fotkou jeho malé dcerky. Nezdá se ale, že by mu vyloženě vypadla z oka!

„Pusu má Lia po mně, očka po Eli. Ale jsou i ksichtíky, kdy je celá já, a ksichtíky, kdy je celá Eli. Fakt. Šíleně se proměňuje, doslova každou minutou,“ svěřil se nedávno Michael, který byl živé dítě.

Ale řádit naštěstí může i jako dospělý chlap, dokonce mu za to platí. Blbnul už v muzikálu Děti ráje, uznání získal od diváků také v Mamma Mia!. Ve slavném díle o hledání pravého tatínka budoucí nevěsty, které na filmovém plátně proslavila představitelka matky dívky Meryl Streep, hraje snoubence Skye.

Kvůli roli zhubl jedenáct kilo a zpevnil si tělo, aby na jeho obnaženou postavu nebyl smutný pohled. A byl to dobrý nápad, protože Sky běhá po jevišti jen v trenkách nebo v přiléhavém neoprenu.

Ten sice v Kongresovém centru na silvestra již skončil, produkci se ale podařilo prodloužit licenci, takže od třináctého července do třináctého srpna se muzikál každý den bude objevovat v Divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám