Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát se nesvlékla úplně, ale fotka v bikinách bohatě postačí pro představu, v jaké formě herečka ze seriálů Melrose Place nebo Tak jde čas Lisa Rinna je. Na sociálních sítích to ostatně předvádí poměrně často a ani s oslavou čtyřiapadesátých narozenin nejspíš nepřestane.

Rinna sice přiznala, že pro štíhlou postavu má predispozice, zároveň ale dodala, že ty by jí bez pohybu byly k ničemu. „Zůstat fit patří k mému životu. Cvičit je pro mě stejně samozřejmé, jako si čistit zuby,“ uvedla.

„Pořád něco dělám, protože se pak cítím lépe. A když se cítím lépe, lépe i vypadám,“ popsala jednoduchou rovnici. Velký podíl na tom, aby dobře vypadala, má i jídlo. Proto konzumuje jen ‚to dobré‘. „Když to nedělám, cítím se špatně. Jsem disciplinovaná, protože - sobecky - se ráda cítím dobře. Tak to prostě je.“

Před pár měsíci se cítila tak dobře, sebejistě a uvolněně, že na Internetu zveřejnila svou nahou fotku, jíž zamýšlela oslavit návrat nahých žen na stránky Playboye. Do toho se také nechala několikrát zvěčnit, naposledy, když ji bylo šestačtyřicet.

Reklama

Další články

Načítám