Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho si postavu udržela, jenže ona je zkrátka ten typ, jež vytrvale musí svůj jídelníček hlídat a doplňovat ho náležitým fitness programem. Jinak se jí opět stane to, na co došlo nyní.

Na druhou stranu se zdá, že bývalá dětská hvězda Hilary Duff (29) má opět řádnou motivaci pro udržení štíhlejší linie. Zpěvačka a herečka ze seriálu Lizzie McGuire nebo romantických snímků Italské prázdniny a Dvanáct do tuctu má momentálně totiž o takových deset kilo víc, než si může dovolit. A to jí rádi odpustíme její namakaná stehniska, se kterými už asi nikdy nic neudělá.

Snímky z pláže odhalují ještě cosi dalšího. Hilary strávila romantický víkend u moře s neznámým urostlým chlapíkem, který se jí nemohl nabažit. Ti dva se neustále zásobovali vroucími polibky, a když už se nelíbali, hráli na pláži karty nebo se se smíchem jako malé děti kočkovali v bitvách s mořskými řasami.

Hilary zřejmě potřebuje motivaci v podobě nějakého muže. Po loňském rozvodu s bývalým kanadským hokejistou Mikem Comriem, s nímž se rozešla už o rok dřív, stihla i rozchod se svým osobním fitness trenérem Jasonem Walshem. Pak byla s váhou zase jak na houpačce.

Reklama

Další články

Načítám