Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kopečný, který v současné době zkouší hlavní roli v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou, shodil košili a nafotil sexy fotky v Tiských stěnách v Českém Švýcarsku. Jednalo se o focení v dobových kostýmech do připravovaného kalendáře Horse and Glamour na rok 2018.

Honza dobové kostýmy oblékl už jako jako D´Artagnan ve Třech mušketýrech nebo Nicolas v Angelice, takže to pro něj není až taková novinka. „Když jsem byl osloven, tak musím přiznat, že jsem byl trošku zaskočen. Focení s koňmi bylo něco výjimečného, ale popravdě jsem se trochu bál. Měl jsem při focení obavy, protože ten hřebec, když se k vám postaví, tak je opravdu obrovský a je fakticky velmi dominantní,“ popsal zpěvák své pocity z focení.

Na místě se však muzikálový matador dozvěděl, že kromě koní se bude fotit i s vlky. Jak na tuto situaci reagoval? "Bál jsem se, ale miluji výzvy. Celé focení jsem si maximálně užíval a doufám, že třeba v budoucnu ještě nějaké podobné snímky nafotím,“ svěřil zpěvák.

Ten se přes léto nikam na dovolenou nechystá. „Mám hodně vystoupení, srpen strávím zkouškami v Divadle Broadway a od září opět začíná divadelní sezóna. Snad vyjde nějaká zimní dovolená v exotice,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám