Hlavní obsah
Článek

V sourozenecké sestavě Kelly Family byla Maite vždy tou prostorově nejvýraznější členkou. Korpulentní postava je jejím poznávacím znamením i během sólové dráhy. Teď už jí je 37 let a vychovává tři dcery.

Rodinná formace prožila největší slávu v 90. letech, kdy Maite do bohatého repertoáru přispěla písněmi Roses of Red či Every Baby. Hudební fenomén sice z hudební scény dočasně zmizel, ale plnoštíhlá zpěvačka se vrhla na sólovou kariéru. V Německu je stále populární interpretkou. Loni trojnásobná maminka vydala album Sieben Leben für dich a vystupuje v televizních pořadech i na koncertech. Maite má stále pár kil navíc, ale se svou postavou je už dávno smířená.

Fanoušci Kelly Family se letos dočkali velkého překvapení, když sourozenci oznámili comeback. Po čtyřech koncertech v německém Dortmundu se příští rok společně opět vydají na turné, v jehož rámci v březnu zavítají do Prahy. Z původní devítičlenné sestavy se však pro návrat rozhodlo jen šest sourozenců. Maite nové album We Got Love nepodpořila stejně jako Barby a Paddy, který bude fanynkám nejvíce chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám