Hlavní obsah
Článek

Matěj Ruppert si v Karlových Varech užíval s těhotnou manželkou Terezou a dvouletou dcerou Anežkou. Už se těší na druhého potomka. Zase to bude holčička.

"Zrovna dnes jsme probírali, že když se měla narodit Anežka, pozorovali jsme na netu stádium, v jakém dítě je, pečlivě jsme vše vybírali, a už teď je vidět, že to druhé dítě to trošku odnese. Už to tolik neprožíváme. Spoustu věcí podědí po Anežce, ale my ji samozřejmě nebudeme šidit," řekl Super.cz s úsměvem Matěj.

Druhé těhotenství je prý pro jeho ženu mnohem náročnější. "S Anežkou o tom vlastně ani nevěděla, neměla skoro žádné nevolnosti a to bříško, které má teď, měla předtím tak týden před porodem. Tentokrát jí bylo tři měsíce velmi špatně. Už je jí fajn," prozrazuje Matěj.

Zpěvák Monkey Business s manželkou nepřibírá. Naopak se dostal do skvělé formy. "Já jsem zhubl během dvou let asi dvanáct kilo. Snažím se držet. Jsem hrozně línej. Držím si váhu kolem 73 kilogramů. Ve čtvrtek a pátek vyrážíme s Monkey Business na koncerty, vracím se s třemi kily navíc a pak se zase od pondělka držím," dodal Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám