Hlavní obsah
Článek

Život se s ní moc nemazlil. Po boji s rakovinou prsu jí lékaři našli nádor na mozku a po neúspěšných vztazích si nakonec adoptovala dvě děti jako svobodná matka. Na tváří Sheryl Crow (62) však není patrný ani náznak nespokojenosti.

Americká zpěvačka vydala debutovou desku Tuesday Night Music Club v roce 1993 a okamžitě se stala hudební senzací. S produkcí kombinující pop, rock a country nadchla publikum i kritiky. Dosud byla dvaatřicetkrát nominovaná na cenu Grammy a desetkrát ji dokonce získala.

Sheryl Crow ovšem během své kariéry nezažila jen povzbuzující události. V roce 2006 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu, nad níž zvítězila. O šest let později byl na jejím mozku objeven nádor. Naštěstí nezhoubný.

Zpěvačka v minulosti tvořila pár s hercem Owenem Wilsonem i cyklistou Lancem Armstrongem. V lásce se jí ale nikdy příliš nedařilo, takže se nakonec rozhodla děti sama adoptovat. V Nashvillu vychovává desetiletého Wyatta a sedmiletého Leviho.

Největší slávu už má sice Sheryl za sebou, v USA má však věrné publikum. Letos vydala desáté studiové album s názvem Be Myself. Stále koncertuje a na pódiu určitě nevypadá jako padesátnice poznamenaná těžkými zkušenostmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám