Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Piškula (25) si pochvaluje, že ho v životě potkávají pracovní nabídky, díky nimž se pokaždé něco nového naučí. Díky StarDance to byl tanec, teď při seriálu Lajna je to pro změnu hokej a bruslení a čeká ho prý ještě basket.

"Užívám si to a jsem za to vděčný," řekl nám Piškula, který třeba, co se bruslení týče, měl jedinou zkušenost, a to z bruslení s kamarády na rybníku. "Teď jsem se naučil bruslit profesionálně, tedy podle potřeby natáčení. Opravdový zápas, ani s hereckým týmem, bych nedal. Na kameru dobrý, ale jinak byste se mi vysmáli," přiznal.

Za Zdeňkem chodí pro podpisy spousta fanoušků, většinou ženy. Stály na něj frontu i na karlovarském festivalu, kde se seriál Lajna představoval. Ale více než podpis a chvilku povídání čekat nemohou. Zdeněk je už nějaký čas zadaný. A má asi hodně tolerantní přítelkyni, protože jí nevadilo ani to, že přijal pozvání na svatbu své bývalky Anny Linhartové, nyní již Kameníkové.

"Já to tak nevnímám, byl jsem na svatbě svojí dobré kamarádky. Je to asi vzácný úkaz. Ale myslím, že by to tak vzácné být nemuselo, mohlo by to být běžné. A jsem vděčný za to, že to tak máme," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám