Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před osmi lety přišel o syna, který zemřel při autonehodě. O to víc se herec Andrej Hryc (67), který patřil ke hvězdám seriálu Ulice, upnul na dceru Wandu, která mu dělá obrovskou radost.

Talentovaná scenáristka a producentka, a také bývalá ředitelka Nové scény v Bratislavě, přivezla do Karlových Varů představit film Čára.

Jednu z hlavních rolí hraje ve filmu právě její otec. "Je to rodinný byznys. Včera večer po projekci našeho filmu v soutěži nám všem spadl velký kámen ze srdce," řekl Super.cz Andrej, který s dcerou spolupracuje pravidelně.

"Je to tvrdé. Má takovou povahu jako já a to se pak blýská. Má velmi tvrdou hlavu, já též, a pak je to soutěž kdo s koho. Velmi si jí vážím. Je velmi šikovná a cílevědomá, jde si za svým, je to obdivuhodné. Hlavně v dnešních poměrech, kdy velké slovo mají peníze a ona je ve stavu to ignorovat a prosadit si názor i proti finančnímu tlaku," pěl ódy na svoji dceru herec.

Nadšeně mluví také o další ženě svého života, své manželce, se kterou žije už 45 let. "Je to velmi tolerantní osoba, žít s takovým člověkem jako jsem já 45 let, to chce mít železné nervy a božskou trpělivost," usmívá se.

Zavzpomínal také na to, jak svoji ženu devětkrát žádal o ruku. "Byl jsem bouřlivák, měl jsem velmi diskutabilní pověst. Když jsem ji poprvé požádal o ruku, tak mi řekla, že nebude svobodnou matkou a řekla mi ne. Když jsem ji požádal podeváté, tak řekla, že ano, ale že jen na zkoušku a s podmínkou. Musel jsem jí slíbit, že jí dva roky neudělám dítě. Po roce a půl to odvolala a narodila se Wanda," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám