Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda kapely Lunetic, moderátor Snídaně s Novou Aleš Lehký, přivezl do Karlových Varů celou rodinku - manželku Janu i syna Adama. Žádné filmy ani párty je ale nečekají.

"Chtěli jsme do Varů, máme to celkem kousek, syn tu nikdy nebyl, tak jsem ho vzal. Dali jsme si oplatky, projdeme se po okolí," řekl Super.cz Aleš.

Aleš je ženatý už sedm let, stejně je i malému Adamovi, který má za sebou první vysvědčení. "Bylo vyznamenání, samé jedničky, je šikovnej, zatím ho to baví, protože mu to jde," prozradil Lehký.

Druhý potomek zatím prý není v plánu. "Jednou chce žena, jednou chci já, nějak se nemůžeme shodnout. Jsme teď ve fázi, že teď úplně ne," dodal Lehký, který s rodinou bydlí na severu Čech nedaleko Litvínova.

Do práce to má docela daleko. "Jezdím sto kilometrů z Háje u Duchcova, je to klidná vesnička, do Prahy, která je moc rychlá a bláznivá. Utíkám z ní do klidu," uzavřel moderátor.

Reklama

Další články

Načítám