Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, jako bychom v Česku sledovali tenistu Radka Štěpánka na každém kroku. Do USA odlétal těsně poté, co jsme natáčeli reportáž o natáčení spotu s Aňou Geislerovou, a hned po jeho návratu z Floridy se vídáme v Karlových Varech na filmovém festivalu.

"Filmovou roli mi tady zatím nenabídli, ale uzavřel jsem partnerství s jednou firmou, tak uvidíme, co nám čas přinese, i pokud jde o nějaké další natáčení," smál se Radek.

"Dokud budu hrát tenis, tak ty vedlejší aktivity dělám velice zřídka. Musí na to být čas, prostor, a hlavně to musí zapadnout do mého náročného programu. Ale teď, když jsem zdravotně indisponován, tak je na to přeci jen víc času," upřesnil.

Karlovarský festival si užíval poprvé, navíc ve společnosti krásných dam Terezy Maxové (52) a Veroniky Vařekové, k nimž se na párty přidala i Andrea Verešová (43). S Veronikou a Terezou už byli na dvou filmech a nás zajímalo, zda sedí správně podle etikety mezi nimi. "Jak to vyjde, ale každopádně jsme si to užili," svěřil.

Hvězdné topmodelky jsou pro dámy velkou konkurencí, ovšem Radek je momentálně nezadaný. "Jsem svobodný, život si to napíše sám," krčil rameny Radek s tím, že se nebrání nějaké krásné blondýně, ale ani brunetě.

Reklama

Další články

Načítám