Hlavní obsah
Článek

Když nás pozvali na představení šampaňských, které před Grandhotel Pupp nechal navézt muzikant Petr Pečený, jenž je dováží, zlákalo nás to, že je bude uvádět herečka Barbora Mottlová (37).

Vzhledem k tomu, že nemá problém s odhalováním a i na zahajovací párty se předvedla v průsvitné róbě bez podprsenky, čekali jsme, že do vany plné bublinek skočí na veřejnosti nahá.

Když zase jenom předvedla svoje čtyřky bez podprsenky v pořádně velkém dekoltu, bylo to trochu zklamání. "Vidíte, nahá v šampaňském, to zní hodně dobře. Nějak jsme to asi nedomysleli, příště nám s tím musíte pomoct," smála se Bára, která si koupel v perlivém víně nevyzkoušela ani v intimních chvilkách.

"Ale s kapelou chystáme videoklip, kde bych něco podobného udělat chtěla. Ale mělo by to být spíš vtipné, než sexy, tedy aspoň doufám," plánuje herečka, která je momentálně oficiálně single. "Ten pravý si mě ještě nenašel," konstatovala.

Bára je známá tím, že se moc nestydí. To ostatně dokázala i zmíněnými zahajovacími šaty. "Vzbudilo to docela rozruch, ale myslím, že dneska tenhle typ šatů docela letí, s krajkovým topem, který zakryje jen to, co musí. Co si budeme povídat, dokud můžu, tak to ukážu. Za dva, za tři roky, budu třeba kojit a už to takhle nepůjde," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám